Život u Marini Dorćol

Šta ćete sve naći u Marini Dorćol

U Marini Dorćol moći ćete da uživate u večeri na promenadi pored Dunava, razgledate ponude u nekoj od knjižara ili galerija, nađete se sa prijateljima na performansu ili koncertu, da šetate parkovima, trgovima i prostorima pokrivenim gustim, bogatim zelenilom.

Saznaj više

Kreiranje ugodne atmosfere u Marini Dorćol za stanare i posetioce je primarni cilj koji je uticao na svaku našu odluku. U tom nastojanju zadržavamo vlasništvo nad svim lokalima u Marini Dorćol i na taj način kontrolu nad njihovim izgledom, radnim vremenom, planovima za snabdevanje i isporuke i nivoom buke.

Prodavnice i lokali u Marini Dorćol

Svaki deo Marine Dorćol ima zaseban karakter. Od promenade sa sjajnim restoranima i kafeima, centralnog dela sa eklektičnim radnjama do rejona pored Linijskog parka u kojem ćete naći mesta za negu tela i vrhunski fitnes, u Marini Dorćol ima nešto za svakoga.

U rejonu pored obale
U rejonu pored reke i keja posetioci i stanari će naći uslužne prodavnice, restorane i kafeterije sa baštama.
Prizemlje talas zgrade
Rejon pored Linijskog parka
Rejon pored krana elektrane

Šta ćete pronaći u Marini Dorćol

Marina Dorcol offers amenities to make your visit a pleasant, seamless experience. Please visit the Concierge Desk for information and further assistance Marina Dorćol is offering additional services such as lost and found, wheelchair assistance and transportation support.

Reserve a table
Learn more
Dog day care
Learn more
Returns
Learn more
Gift cards
Learn more

Šta ćete pronaći u Marini Dorćol

Restorani i barovi
Kafeterije
Butici
Knjižare
Banke
Zdravstvene klinike
Specijalizovane radnje za hranu
Cvećare
Frizeri
Obdaništa
Centar za napredno učenje
Fitnes

Parking u Marini Dorćol

Sva parking mesta u Marini Dorćol su smeštena u podzemne garaže. Parking mesta su izdašno proporcionisana i veća su od uobičajenih standarda, tako da korisnicima omogućavaju relaksiran ulaz i izlaz. Sve garaže u Marini Dorćol će imati brze punjače za vozila sa električnim pogonom.

Parking mesta velikih dimenzija
Relaksirano korišćenje garaže
Profesionalno pranje automobila
Elektropunjači za vozila
100 parking mesta za posetioce
Kontaktirajte nas

Postanite deo Marine Dorćol